Norsk Hjemmeside - Midlertidig

 
 
 

Velkommen til den norske versjonen av WordPaint!

Prem Rawat har reist verden rundt siden han var 12 år, for å spre budskapet om den enkle freden som finnes i hjertet hos alle mennesker. Han har mottatt ærestittelen ”Maharaji” - som betyr ”Stor Lærer” - for sitt arbeid med å hjelpe mennesker til å finne indre ro og til å virkelig nyte sine liv. Prem Rawat reiser nå rundt i verden på heltid for å snakke til forsamlinger på alt en fra en håndfull- til millioner av mennesker, der han presenterer dem for muligheten til å finne indre fred.

"...Og nå som jeg vet, nå som jeg forstår at det fines en hage inne i meg, så vil jeg ta alle nødvendige skritt for å oppdage denne vakre hagen. Jeg vil forberede meg selv på å nyte denne skjønnheten, på å nyte denne utrolige muligheten."

— Prem Rawat

 
Den norske versjonen and denne websiden er for tiden under oppbygging. Nedenfor har vi lagt ut lenker til sider som nå blir oversatt. Besøk oss snart igjen, vi vil legge til nye oversettelser med jevne mellomrom over de neste ukene. (OBS: Noen lenker til engelske sider kan komme til å fungere litt dårlig under denne oppbyggingsperioden.)

For mer informasjon om Prem Rawat, på engelsk, kan du besøke www.premrawat.com, www.tprf.org, www.wopg.org. Dersom du ønsker å tilby frivillig hjelp til oversettelse, kan du besøke vår Deltagerside (kun engelskspråklig).
For de nyeste og presis informasjon om Prem Rawat, kan du gå til denne nettsiden: Words Of Peace Global..
 
 
   
 
 

 
 
 
sidetopp     |     administrasjon av hjemmesiden     |    sidekart    |     mer informasjon
 
reader-email-send