Sadrzaj web strane - Hrvatski jezik nazad na glavnu stranicu

 

 
“Maharaji:” je pocasna titula dana Prem Rawatu za njegov rad na donosenju poruke unutarnjeg mira milionima sirom svijeta. Od svoje osme godine zivota, on je privukao ljude svih nacionalnosti i kultura koji su imali jednu zajednicku zelju: zedj za unutarnjim mirom i radost u svojim zivotima. On putuje svijetom obracajuci se na stotinama medjunarodnih skupova, informirajuci nas i podsjecajuci nas na dar koji lezi skriven duboko unutar nasih srdaca.
Sadrzaj WordPaint web strane:
 
pod konstrukcijom
 
Sanjog
Taj Dah
Most
Tvoje kvaliteti
Igracke se mijenjaju
Kada je sve jasno
Cvijet i pcela
Put Kuci
Potraga
Privlacnost tisine
Astronaut
Svijeca je upaljena
UN govor, Bangkok
Dom koji se zove “Ti”
 
 
 

Maharaji nalazi svoju inspiraciju i jedinstveno glediste u dubinama svog vlastitoga srca – to isto mjesto za koje on ohrabruje svakoga od nas da nadje u svom zivotu. 

Njegove rijeci su jednostavne i privlace jednako sve kulture i nacionalnosti jer dodiruju to mjesto koje je zajednicko za nas sve: mjesto zudnje, ispunjenja, sponatanosti i radosti – to mjesto ozivi u nama - ne samo od rijeci i objasnjenja, vec od osjecaja duboke, neopisive veze za nas vlastiti “unutarnji izvor”.

Izvadci koristeni na ovoj web strani su prepisani direktno iz zivih, unaprijed nepripremljenih prezentacija danih od strane Maharajija. Stoga, oni nisu “gramaticki savrseni”; kao i sve rijeci, koje su samo nacin i sredstvo komunikacije. Ove prezentacije su upucene ka srcu i dolaze od srca.
 
Zelimo vam ugodnu posjetu WordPaintu!
   
 

vrh stranice